2 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
1 dl maitoa
75g margariinia
1 tl vaniliinisokeria
1 1/2 leivinjauhetta
2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl kaakaojauhetta
Vatkaa munat ja sokeri paksuksi vaahdoksi. Lisää maito,
sulatettu, jäähtynyt rasva ja keskenään yhdistetyt kuivat aineet vuoronperään
vaahtoon. Sekoita taikina tasaiseksi. Lusikoi suklaataikina muffinivuokiin. Täytä vuoat vain 2/3
vuokien korkeudesta. Paista 200 asteessa noin 15
minuuttia.
Päälle sulatin tummaa suklaata ja ripottelin nompparelleja. Alkuperäisessä ohjeessa muffinssien päällys oli tehty tomusokerista.
Hyvää itsenäisyyspäivää!
Elina! Kaipailin sitä sun suklaahippumuffinssien reseptiä, mutta ei löytynyyt blogista :)
VastaaPoista